U nastavku možete pogledati aktivnosti koje možete obavljati u blizini Vlašića ( otoka Paga ) ili mjesta koja možete razgledati.

gallery/4763493

Zadar,  grad iznimne 3000- ljetne povijesti i izuzetno vrijednog kulturnog naslijeđa, grad koji će vam uvijek iznova ponuditi nešto ljepo i posve orginalno.

U Zadru valja istaknuti da treba obavezno posjetiti neke lokacije poput morskih orgulja, Pozdrava Suncu,  Crkva Sv. Donat, Kalelarga, Rimski forum te još monogo toga.

gallery/3029494

Pag je grad koji nudi mnoštvo sačuvanih spomenika kulture, gastronomske specijalitete i posve drukčiju prirodu s kamenitim čarolijama. Valja istaknuti da grad Pag ima razne manifestacije tokom turističke sezone kao što su Paški ljetni karneval, razni kulturno-umjetnički događaji te razne koncertne aktivnosti.

gallery/4788498

U mjestu Vrsi pokraj Zadra na 18 tisuća metara kvadratnih sagrađen je Buffalo Bill City. Riječ je o replici pravog kaubojskog gradića. Impresivno kaubojsko zdanje raspolaže sa salunom, hotelom, zatvorom, uredom šerifa, konjušnicom, terenom za jahanje, muzejom Coca Cole, karting staze, te mnogim drugim zanimljivim predmetima. Za ostale informacije posjetite stranicu klikom na BBC Vrsi.

gallery/6697502

Adventure Park Kožino udaljen 47 km od mjesta Vlašići.
Kliknite na AP Kožino za više informacija.

gallery/7115977

Hrvatski Nacionalni park Paklenica nalazi se svega 59 km od Vlašića, a tamo možete uživati u netaknutoj prirodi te se zabaviti šenjom kroz prirodu, planinarenjem i penjanjem. NP Paklenica nudi mnogo toga, a saznati više o njemu može klikom na NP paklenica.

gallery/5606915

Na udaljenosti manjoj od 45 km od Vlašića nalazi se svjetski poznata plaža Zrće sa na kojoj su smješteni neki od najpoznatijih svjetskih klubova, gdje zabava ne prestaje 24 sata na dan 7 dana u tjednu. Bilo da volite domaću ili stranu glazbu ili pak svjetski poznate DJ-eve pronaći ćete nešto za sebe.